Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg klar til kæreste og sex!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej..
Har det på fuldstændig sammen måde lige pt, jeg har ogs noget med en dreng lige i øjeblikket. Vi har aftalt at mødes, og da han bor 5 timer væk blir vi nødt til at sove sammen. Vi har haft at putte og nusse lidt, er bare meget nervøs sa jeg ved det kan ende med bj, Hj, finger, og sex.. Men det skal nok gå!

  • X, Pige, 15 år

har haft det selv, jeg viste bare at jeg ikke var klar og så tog jeg det til mig- jeg venter

  • sa..girls..ja..ha, Pige, 13 år

Første kæreste og første gang behøves ikke at følges ad. Hvis i ikke er kæreste endnu, men at det nok godt kunne blive til det, synes jeg, at hvis han spørger dig om i skal ha et forhold, eller om du spørger ham – at du skal fortælle ham hvad du føler; at du ikke ved om du er helt klar til at have en kæreste osv. men at du rigtig gerne vil, bare så han ikke bliver overrasket og måske bliver såret eller lign.

  • rigtig god ide her fra, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat