Brev

venner og strenge forældre.. hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 13 år
jeg synes du skal tage en snak med dine forældre, og sige hvordan du føler til dem. sig til dem at du godt forstår at de er bange for at du begynder med at ryge men at du ikke gør og at de stadig kan stole på dig lige så meget som de kunne før.

  • y, Pige, 14 år

Hej med dig.
Jeg syntes du skal snakke og forklare dine forældre at man godt kan have det sjovt med nogle der ryge eller hvad de gør. Måske skal du også sige at bare fordi de gør meget som måske ikke er helt okay for en 7. kasse betyder ikke at du gør eller kommer til at gøre det. Håber du ka bruge det til noget og for taget en snak med dem.
Hilsen Hjælper.

  • Hjælper, Pige, 13 år

hej
jeg synes at du skal fortælle dine forældre at du virkelig nyder deres selvskab og at du selv ikke er intresseret i alt det de gør med at de ryger drikker osv men bare er venner med dem fordi du synes………. osv

  • hjælpe, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat