Brev

Tør ikke sige hvordan jeg har det til nogen.

Hej er en pige på 14 bliver snært 15 år.

 

Håber i kan hjælpe mig.
Jeg tør ikke sige hvordan jeg har det ikke til min familie eller mine venner er bange for hvad ander tinger om mig og mange ander ting

 

men hvordan for jeg det beder når jeg ik tør sige det til nogen og eller hvordan for jeg det sagt for føler ik de lytter?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig
Det er meget pudsigt – jeg er også 14 år og har det svært med nogle ting i øjeblikket. Jeg vil meget gerne have det bedre, men jeg vil ikke gøre min familie bekymret, og jeg synes, det er svært at tale med folk om. Jeg fik dog overvundet mig selv og talt med en af mine venner om det. Han syntes, at hvis jeg ikke havde lyst til at snakke med mine forældre som det første, kunne jeg tale med min lærer. Det gjorde jeg så, og han var meget forstående. Han gav mig nogle råd til, hvordan jeg kunne tale med mine forældre om det. Jeg har det meget bedre nu, og jeg føler mig klar til at tale med mine forældre om det. Jeg synes, at du skal prøve at overvinde dig selv og snakke med en tæt om det.

xx

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat