Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sove sammen med bror

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Så længe begge synes det er hyggeligt og fint skal i da bare gøre det hvis i kan få overbevist jeres forældre. Hos mig og min bror stoppede det da min bror begyndte at få rejsning når vi skulle sove sammen. Så tænkte jeg det nok var på på tide at vi stoppede og det var helt udramatisk.

  • B, Pige, 15 år

Det er helt fint I sover sammen, jeg sover også tit med min storebror. Han er bare hyggelig og sød at sammen med. Og han kunne aldrig finde på at have sex med mig og det vil din bror heller ikke, for så noget vil brødre bare ikke.

Grunden til de siger I er for gamle nok fordi drenge i den alder får stiv tissemand om morgenen. Det er ikke fordi de er liderlige og da slet ikke til deres søster, men det har de bare.

Jeg har da også lagt mærke til min bror godt kan have boner om morgenen, men det er jo bare min bror og jeg har set ham nøgen 1000 gange før. Så det gør mig ikke noget.

Så synes bare I skal fortsætte med at sove sammen, det er ikke klamt når man er bror og søster.

  • Liva, Pige, 13 år

Min bror og jeg (han er et år yngre end mig) har tit sovet sammen og vi har også tit været i bad sammen og set hinanden nøgne. Da jeg begyndte at få bryster og udvikle mig tænkte jeg egentlig ikke så meget over det, for han var jo stadig bare min bror. Men en dag vi stod sammen i badet fik han stiv tissemand. Vi må have været 14 og 15. Han kunne ikke styre det og blev megaflov og nok også lige så overrasket som jeg gjorde. Der blev vi enige om, at vi nok hellere måtte stoppe med at være nøgne sammen. For os gav det så også sig selv, at vi ikke skulle sove sammen længere.
Men så længe både dig og din bror synes det er rart og hyggeligt at sove sammen skal I da endelig bare fortsætte med det. I må kunne overbevise jeres forældre om, at det kun er fordi I synes, det er hyggeligt og at der intet sexuelt er i det.

  • Anonym, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat