Brev

Skuffede forældre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kender det godt. Du kan måske snakke med dine søskende. Og hvis du ikke har dette kan du måske snakke med nogle af dine venner. Eller nogle andre du stoler på.

  • F, Pige, 16 år

Hej!
Personligt synes jeg ikke du er dum, for jeg har også været igennem det, hvor begge mine forældre har taget mine ting fra mig. Jeg synes dog også dine forældre har ret til at sige til dig en gang i mellem du skal fjerne din tablet eller telefon. Verden handler ikke kun om teknologi og tro mig, at sidde 24/7 asocial er ikke det værd, prøv og være mere aktiv eller sammen med dine venner. Efter alt er det jo dit behov dine forældre tænker på, det jo derfor de siger du skal fjerne den, de savner sikkert at være sammen med dig. Eller have lidt familie kvalitet eller sådan noget
Håber det hjalp lidt.
Mvh anonym 🙂

  • Anonym pige, Pige, 14 år

Hej
Prøv at fortælle det til dine forældre stille og roligt de vil helt sikkert forstå at der var en god grund til det du gjorde.
Og husk tro på der selv alle er lige gode på hver deres måde.
Du er ikke dum og afhængig jeg tror der er er flere der har det på samme måde som dig.

  • blomterpige 12 År, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat