Brev

Skal jeg sige det til far

Hej jeg er en pige på 13 år.

 

Min mor har lige fundet ud af at jeg ryger og vi har haft en lang snak omkring det men vi blev enig om at jeg ikke skal sige det til min far men er bange for at han finder ud af det.

 

Er det forkert ikke at sige noget?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

hej søde ryger 🙂
jeg syntes at du skal lade være med at sige det til din far. Når din mor nu siger at du ikke skal, så kan det jo være fordi, at hun mener at din far ikke, ville kunne håndtere det, hvis du selv kom og sagde det. Men på den anden side så kan du jo spørge din mor, om hun så vil sige det til ham. For måske kan din mor, få det formuleret sådan, at han vil have nemmere ved at tackle det. Knus og kram

  • pigemedproblemer, 13 år

Jeg stod i samme situtation, men valgte og sige det til min far.. Har tog det pænt. Så bare sig det til din far?

  • Ha det godt, Dreng, 14 år

Hej med dig:D
Jeg kan sagtens forholde mig til dit problem, og jeg syntes at det er mega sejt og modigt at du tager sagen i egen hånd, og spørger om hjælp.
Du siger at du har talt med din mor om det, og at i har taget en lang snak om det. Det virker som om at din mor har godkendt/accepteret det.
Jeg tænker, at hvis din mor har kunne forstå det, så kan din far helt sikker også. Jeg tror altså ikke at din mor vil have noget i mod det, hvis du forklar hende det du har skrevet.
Jeg håber at du finder ud af noget<3
/mig:)

  • Mig:), 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat