Brev

Sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det kan jeg godt forstå du er lidt ked af det men husk at snakke med nogle om det sød du ikke går alene med det og måske du kunne fortælle mor hvordan du har det. Har du lyst til at skrive eller snakke med de søde rådgivere eller over chatten så kan du gå ind under få hjælp eller skrive eller ringe over 116111
Hav det rigtigt godt- jeg tror på dig. Du er sej

  • Prop og Berta eller gurligris ?, Pige, 14 år

hej, forstår dig godt og forstår også godt at det kan fylde lidt for meget når det handler om ens familie der dyrker det. men jeg ved at der er mange børn der kommer til at høre deres forældre have sex. Heldigvis er det en aromatisk ting eller det kan det være, synes bare at til at starte med skal du tænke sådan at det er fordi at de er glade for hinanden. men synes altså hvis det bliver for meget sådan at du føler at det er hverdag og du ikke kan sove om natten pågrund af det, så synes jeg at du måske kunne spørge om de kunne kunne skrue lidt nød for deres sex

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej. Det er en god ide hvis du nu snakker ed din mor om det. Dette bare best ses

  • Anonym, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat