Brev

Problemer med min far

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes du skal tale med resten af din familie! måske kan de hjælpe dig med at tale til ham og fortælle hvordan du har det! Måske han også har noget at sige?

Men held og lykke! <3

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej, Det virker som om vi har samme problem.

Du skal tale med din far om det, og husk også at tale med dine tætte venner eller søskende, tal med dem du elsker og holder af.

Når din far misforstår noget du siger, og begynder at blive sur, skal du sige “STOP FAR, DET VAR IKKE HVAD JEG MENTE!!” Og så forklare det igen på en ny måde.

Det har i hvert fald hjulpet for mig og det håber jeg at du vil bruge 😉

Vh En anden pige på 13 år

  • En anden puge på 13 år, 13 år

Hej pige på 13 år. Jeg står netop selv i noglelunde samme situtation. Min far misforstår alt hvad jeg siger, især hvis det er et problem jeg prøver at få løst med ham eller noget som jeg er ked af. For at få løst noget af det tog jeg med min mor hjem til han og sammen fik vi talt om tingene. Når hun er der tager han det lidt mere seriøst, og han kan se st det er noget jeg mener, og har tænkt over i længere tid. Jeg er også meget itvivl om jeg kun skal bo hos min mor, men det er jo min far og jeg elsker ham stadig. For at få nogle af alle de tanker jeg har i hovedet om det taler, jeg ofte med min mor eller mine søskende. De er rigtig hjælpsomme.
Jeg håber at noget af det her kan hjælpe.

Venlig hilsen en anden pige på 13 år

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat