Brev

larm fra soveværelset

Hej

Jeg er SÅ træt af at jeg ikke kan sove
fordi der er larm inde fra soveværelset,
jeg får ikke min nattesøvn, og har det pinligt når mine venner er på besøg,
mine forældre boller hele tiden!

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Bare lav sjov med det på en måde så hvis de spørger om du vil have gæster så sig at de skal tie stille

  • Bamsebjørnen, Pige, 12 år

Jeg synes at når de gør det så skal du banke hårdt på vægen så de kan høre det. Så bliver de jo sikkert opmærksomme på at du er vågen. Ellers kan du banke på deres dør og så gå igen, så ved de at du er vågen og at de skal dæmpe sig:)

  • Pige 13, Pige, 13 år

sov med øretelefoner

  • mikkel, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat