Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej 13 årig pige, det er en virkelig svær situation du er bleven sat i her, måske din far tænkte at han skylder at lave noget for dig som du vil blive rigtig glad for, dog syntes jeg det havde været en god ide han havde sagt det til dig før han havde gjort det, af den grund syntes jeg heler ikke du er forpligtet til noget har du ikke lyst jamen så har du ikke lyst og det må og skal respekteres. det er selvfølgelig mega svært at sige nej til sin egen far, også selvom du ikke ha set ham længe, hvis du ikke føle for det syntes jeg du skal lade værd, det er din dag du har kun en konfirmation, og den skal du have nøjagtig som du ønsker den. Snak med din far måske vis ham dit brev også find ud af hvad du vil.
have en skøn konfirmation
kh lllll90

  • lllll90, 15 år

Hvis du har lyst så gør det, men hvis du ikke har lyst så sig ham imod og sig sandheden. Og hvis han bliver sur er det hans eget problem, han kan ikke tvinge dig til noget. Og hvis han snakker om at han så lige har brugt mange penge på det, så stadig sig ham imod, han kan ikke bare planlægge noget, uden du ved det og tvinge dig til det, hvis ikke du har lyst! Håber du gør det som er bedst for dig selv, for du skal tænke på dig selv, og ikke ham eller de andre!

  • Hjælpenerher, 13 år

Hvis det var mig havde jeg taget chancen og set om man måske kunne holde en kontakt til ham jeg har selv været id for det og har lige fundet kontakten til min far og beg er mega lykkelig nu

  • Anonymous, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat