Brev

Fester

Hej

 

Jeg er en 14 årig pige som gerne vil med til de her fester, men mine forældre mener jeg er for ung til at “feste”.

 

Så ville bare lige høre hvordan jeg kan tage til fest uden at blive opdaget, eller hvordan jeg kan snakke med dem omkring det

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hvis du ikke ville blive opdaget skal du nok bare lade som om du er hjemme men du er til festen. Men hvis du ville tale med dine forældre kan du sige at du tar venner med og så ville de sansyndligvis sige ja.

  • Anonymous1232123, Dreng, 12 år

Hej
Jeg tog selv til en fest uden, at fortælle mine forældre om det. De første 3 gange gik godt, men så en nat havde jeg ikke mere strøm på min mobil, og min blev bekymret for mig. Så hun ringede til min veninde, som jeg sagde jeg var ved. Jeg kunne så ikke stole på min veninde, så hun sagde hun ikke vidste hvor jeg var henne.
(Så husk hvis du siger du sover ved en veninde, så være sikker på du kan stole på hende!)
Men jeg synes ikke du skal lyve, tag snakken med dine forældre. Spørg dem om du ikke nok må tage med, og så sig “alle din venner tager med så det pinligt hvis jeg ikke må” og så aftal med dem at du ikke drikker, men bare er med.
Det ville jeg have gjort hvis jeg kunne lave det om… Mine forældre har stadig ikke tillid til mig, efter det jeg gjorde.
Held og lykke med hvad end du så gør 😉

  • Anonymous, 15 år

Hey.
Jeg er en pige på 15 som fester rigtig meget. Jeg fik lov i starten pga jeg lovede at give min mor alle detaljer. Hvem der holde festen, hvor meget jeg drak, hvor jeg var osv osv-. På den måde opbygger du massere af tillid til dine forældre og de får stor tillid til dig. Jeg har nu meget fire tøjler fordi mine forældre stoler på mig og ved jeg taget gode beslutninger og passer på mig selv – også når jeg har drukket. Jeg misbruger ikke deres tillid til mig, så jeg vil stærkt anbefale at give det tid. Trust me, fester kommer der massere af!! Og de er pisse fede! Så bare glæd dig. Men jeg siger det bare, men hygger sig ikke til en fest hvis man bekymre sig om sine forældre finder ud af hvor man er :)) Håber det kan hjælpe dig på vej :))

  • Mynthe, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat