Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Farmor/død

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg kan sagtens forstå dig. jeg mistede også min bedstemor for et år siden, og efter hendes død er der overhovedet ikke blevet talt om hende eller det er skete.

jeg er sikker på at du overhovedet ikke er den eneste der går med de tanker 🙁

  • lolipop, Pige, 13 år

Jeg har selv miste min farmor for snart 2 år siden og jeg tror mange kan relatere til at miste en man kender.. uanset hvor meget man har haft person at gøre og jeg kan godt forstå at du savner din farmor og det er helt normalt at savne nogle der er ikke er her længer og jeg syntes du er meget god til at forklare hvordan du har det har du fortalt din familie hvordan du har det? du kan eventuelt prøve at sige noget af det du har skrevet i dit brev så tror jeg helt sikkert din familie nok vil fortælle lidt mere om din farmor jeg sikkert på at de nok ville fortælle dig alt det du ville vide om din farmor for hun må have en betydning for dig siden du ikke har “glemt” hende hvilket kun er godt jeg håber du kunne bruge mit råd held og lykke det skal nok gå bare fortæl hvordan du har det mvh M.

  • Hejsa, Pige, 14 år

hej pige på 14. år.
jeg mistede min farmor sidste sommer, og jeg savner hende rigtig meget, så jeg forstår dig 100%!!
efter hun døde var hele min familie meget ked af det specielt min farfar, min far og min fars bror, og derfor blev der ikke rigtig snakket om det.
hun døde af længere tids sygdom og hele min familie havde rigtig svært ved at acceptere det, og jeg kunne også mærke at når mine 2 mindre søskende nævnte hende gjorde det lige lidt ekstra ondt på min far.
det er snart 1 år siden og vi snakker ikke om det i familien, og ligesom dig synes jeg det er rigtig træls, jeg nåede at få ca. 13 år med hende, og alligevel opføre min familie sig som om jeg aldrig har kendt hende, og derfor skal jeg ikke snakke om hende.
men ihvertfald så synes jeg du skal tage initiativet til at snakke med dine forældre om det, selvom det er svært, og at du sikkert havde ønsket at hun kendte dig, men hun kigger ned på dig lige nu, og er sikkert rigtig stolt.
mv-pige på 14 år

  • pige på 14 år, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat