Brev

Er det mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tror bare det er fordi at man ikke rigtigt gider ens lillesøster når man er i puberteten. Forstå mig ret han hader dig ikke på nogen måde. Men når man er lidt usikker og gerne vil fremstå “sej” som dreng er det nok ikke lige lillesøster man går til. Da I var små legede I sikkert også meget sammen, men det går man ikke mere i jeres alder. Min storebror og mig havde også sådan en periode engang. Men vi er nu igen sådan en slags bedste venner og han betyder alt for mig og jeg overnatter tit hjemme ved ham (han er flyttet hjemmefra).

Mit råd til dig er nok egentlig bare at snakke med din bror og sige at du savner ham. Han savner sikkert også dig og jeg er sikker på I bliver gode venner igen jer 2 ❤️

  • Sofia, Pige, 16 år

Han bliver vel bare ældre o.vs håber jeg kunne hjælpe og syntes du kunne snakke med dine forældre

  • sofia, 12 år

Det kan have noget at gøre med alderen, han er var lige blevet teenager og det sker den slags, så går man op i at være “sej” og at være sammen med vennerne og piger og så glemmer man lidt hvad der også betyder meget for en, men det går over igen så bare rolig. Du kan være helt sikker på at det ikke har noget med dig at gøre og hvis du er meget i tvivl så spørg enten din bror eller dine forældre.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat