Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tror bare det er fordi at man ikke rigtigt gider ens lillesøster når man er i puberteten. Forstå mig ret han hader dig ikke på nogen måde. Men når man er lidt usikker og gerne vil fremstå “sej” som dreng er det nok ikke lige lillesøster man går til. Da I var små legede I sikkert også meget sammen, men det går man ikke mere i jeres alder. Min storebror og mig havde også sådan en periode engang. Men vi er nu igen sådan en slags bedste venner og han betyder alt for mig og jeg overnatter tit hjemme ved ham (han er flyttet hjemmefra).

Mit råd til dig er nok egentlig bare at snakke med din bror og sige at du savner ham. Han savner sikkert også dig og jeg er sikker på I bliver gode venner igen jer 2 ❤️

  • Sofia, Pige, 16 år

Han bliver vel bare ældre o.vs håber jeg kunne hjælpe og syntes du kunne snakke med dine forældre

  • sofia, 12 år

Det kan have noget at gøre med alderen, han er var lige blevet teenager og det sker den slags, så går man op i at være “sej” og at være sammen med vennerne og piger og så glemmer man lidt hvad der også betyder meget for en, men det går over igen så bare rolig. Du kan være helt sikker på at det ikke har noget med dig at gøre og hvis du er meget i tvivl så spørg enten din bror eller dine forældre.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat