Brev

dårligt forhold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg har heller ikke et specielt godt forhold til min mor. Men hvis du er meget nervøs for hendes reaktion, så prøv at sige :” Mor nu vil jeg gerne sige noget til dig, og du skal lige tænke over det i 30 sec.før du svare”. Hvis du bare er bange for hvad hun tænker. Kan du bare prøve dig lidt frem. Og måske komme lidt ind på de emner som du gerne vil snakke med hende om. Eller også lav en lille pigesnak, hvor i sætter jer ned og så snakker du bare helt fra hjertet. Jeg er sikker på at hun gerne vil hjælpe eller hører på dig.
Jeg ved godt at det lyder lettere sagt end gjordt, men hvis det er noget der virkelig går dig på. Så tror jeg også du har viljen til det
Håber det kunne løse dit problem lidt❤️

  • Ita, 12 år

Hej! Jeg snakker heller ikke med min mor om alt, men er dog begyndt at snakke mere med hende nu. Da jeg skulle have min første bh købte jeg den bare sammen med en veninde, så lagde min mor mærke til den når jeg smed den til vask. Du skal bare også være sikker på at du er klar til at få en bh, for der er ingen grund til at bruge dem for tidligt. Håber det hjælper 🙂

  • Lolol idk, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat