Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner og ensomhed

Hej jeg er en dreng på 13 år som ikke har så forfærdelig mange venner fordi de allesammen spiller computer

 

og jeg kan heller ik finde ud af at snakke med piger det har jeg kæmpet med siden 3.klasse

 

jeg er rimelig ensom og er hele tiden deprimeret.

 

Vil super gerne have nogle svar for det viser at i er nogen der tør at stille op

vh. L

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg synes måske at du skal prøve at finde noget du har tilfælles med drengene fra klassen noget andet de kan lide? Og du fortæller at det er svært at snakke med pigerne, med det handler jo bare om at lære nogle nye personer at kende så du kunne måske bare tage det roligt og i dit tempo, og starte med bare at sige hej og sådan noget? Måske snakke om dit problem med en som du snakker rigtig godt med, og få flere råd af en som kender dig personligt?

  • Anonymous, 13 år

Hej med dig!
Er ked af at høre, at du har det sådan. Jeg har også selv prøvet hvor, at jeg ikke rigtigt kunne trives med de andre i klassen, da jeg var anderledes.

Et godt råd ville være, at du fortalte det til din lærer. Selvom det kan virke meget grænseoverskridende osv., så skal du vide, at din lærer er der for at hjælpe dig.

Hvis du ikke føler, at du ”passer ind” i klassen, vil jeg forslå, at du måske skifter skole.
Der er der både stor chance for, at der er nogle andre folk med samme interesser som dig!

Jeg håber, at det var nyttigt og, at jeg ikke bare spildte din tid. (-:
Du ønskes held og lykke!

  • Alexander, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat