Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mit liv:(

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dig.

Tusind tak for dit flotte brev.

Først og fremmest, hvor er det godt du skriver herind og fortæller hvordan du har det, og spørger om råd.

Da jeg læste dit brev, tænkte jeg at det ærgerligt at der var en som drillede dig, så det gjorde at, du stoppede til gymnastik. Jeg kom til at tænke på om der var nogen der så, du blev drillet, dengang? Eller måske du skulle have sagt det til læren?

Det kan være svært, når man bliver drillet, da man kan få en følelse af at, måske føle sig udenfor, føle man er forkert, at man kan være bange for man vil blive drillet mere, hvis man siger fra overfor personen, eller går til en voksen- kan du genkende nogle af de følelser?

Det altid en god ide, at få sagt fra når man bliver drillet, eller gå til en voksen og få hjælp til det. Det aldrig i orden at drille andre, og det vigtigt at vi taler åbent om det, når vi oplever det.

Du skriver, at du gerne vil starte til sport igen, og lære nye ting. Det kan jeg godt forstå. Det rigtig godt at gå til sport, både at man kan dygtiggøre sig, få rørt kroppen og få nye venskaber.

Har du mon tænkt over hvilken slags sport, du gerne vil gå til?
Der er mange muligheder, måske du gerne vil gå til gymnastik igen? Eller svømning? Eller måske noget helt tredje?
Måske du kan få hjælp af en voksen til at se hvilke sportsgrene der er i området, hvor du bor.

Håber det bedste for dig.

Mange hilsner

BørneTelefonen

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat