Brev

Usikker over ikke at have kysset en dreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey pige på 15 år.

For det første skal du ikke tænke over at du ikke har lavet noget med en dreng, det helt normalt.

Og hvis du skal have nogen drenge venner så være dig selv, snak med dem skriv med dem på snap eller noget andet.

Du skal bare slap af og nyde dit liv og den du er. Det normalt for os teenager at tænke på sådan nogen ting så du er langt fra alene, bare så du ved det.

Jeg håber jeg kunne hjælpe dig med det. Hilsen dreng på 15 år 🙂

  • prøver:), Dreng, 15 år

Meget nemt jeg har ikke engang læst dit brev igennem endnu. men kan sagtens svare.
1. Prøv at kysse et spejl.
2. Prøv at kysse en bamse eller dukke eller sådan noget.
3. Start med at kysse på kinden.
4. Vær alene med den der dreng/pige du har tænkt dig at kysse.
5. Det er okay at spørge, Så bare spørg hvis det lyster.
Ja du bestemmer selv hvornår du er klar til at kysse. Vi ses.

  • Princess, Pige, 11 år

Hej.

Det er overhovedet ikke unormalt, at du ikke har kysset eller gjort noget med en dreng.

Jeg syntes du skal vente til, at DU føler dig klar til det. Og, at du ikke skal føle dig presset af, at måske andre har.

Kh hilsen pige på 14 år.

  • Unknown, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat