Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Udelukket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige…

Tænker der er en grund til at folk ikke inviterede dig, du kunne jo gå hen og spørge folk om hvorfor de ikke inviterede dig? Så kunne de jo forklare hvorfor og du kunne øve dig i fx: ikke være så bestemt. Ellers sig det til din lærer mon ikke hun sætter dig på en overnatning et sted (-:

  • Det mig, Pige, 15 år

Det lyder lidt koldt og sådan, men det er rigtig nok.
Få dig nogle nye venner og glem de andre! Og heldigvis skal du i en anden klasse snart, så du har god mulighed for at få nye venner der

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej med dig. Ved godt det er en svær beslutning men har du overvejet at skifte klasse?

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat