Brev

Ude af samtalen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heyyy forvirret pige!

Jeg har selv haft det sådan og stået i samme situation.

Jeg syntes at du skal prøve at spørge din gode veninde om i skal være sammen efter skole nå hende der holder dig ude ikke er der og ikke kan høre hvad i siger.
Hvis hun siger ja (din veninde) kan i måske cykle en tur i skoven eller sådan noget måske tage i Tivoli.
Hvis nej så prøv igen.
Hvis nej igen så prøv lige engang til. Hvis nej igen altså bliv ved med at prøve hvis det er pga hun ikke har tid så bare kæmp for det! Hvis det er pga hun ikke gider dig så er hun ikke det værd!

Håber jeg kan hjælpe KH 🛹🔥

  • 🛹🔥, Pige, 11 år

Hej!!!
Jeg stod også i samme situation da jeg var 11, og når jeg tænker tilbage på det, opdager jeg at jeg bare skulle havet snakket om det med mine veninder. Nu kender jeg ikke til dine veninder eller din situation men hvis du kan, prøv at snakke med dem om det (altså hvis stemningen er der) jeg tænker at hvis din vens ven virkelig hader dig, så er det måske ikke den bedste ide. Ellers kan du spørge dine forældre om hjælp. Det gjorde jeg og de er altid så kloge☺️💕
Held og lykke🥳💕

  • Mr.Poopybutthole, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat