Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sommerferie og veninder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Sommerferien er en oplagt mulighed for at springe ud og møde nye mennesker som du kan have det sjovt med. Alle er glade og der foregår en masse arrangementer. Du kan både gøre det alene, eller sammen med en/nogen af dine veninder eller andre bekendte, det sku egentlig lige meget. Bare husk på, at du kan gøre det hele i dit eget tempo; nu er ferien jo også seks uger.

Og så lav da lige nogle planer med dine veninder, så du har noget at se frem til med dem. Så får du også holdt jeres venskab ved lige.

  • Anonym, 15 år

Jeg har det på helt samme måde men jeg ved bare ik hvordan jeg skal spørge folk

  • Viola, Pige, 11 år

hej pige på 15 år du ikke alene for du kan ringe på facetime så du kan se dine venner og du kan kommer ud og rejse med dine venner i sommerferien håber mit råd kan hjælpe hilsen CJ

  • CJ, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat