Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mangler sjov

hej jeg er en 13 årig dreng

jeg har venner

men jeg følger ikke

at de kan lide mig

så jeg prøver at være sjov

men når jeg gør det

kan de stadig ikke lide mig

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er ked af at høre at du føler dig udenfor/ikke accepteret eller hvad man nu skal kalde det. Jeg kende det godt lidt selv med mine veninder og ved egentlig ikke hvad jeg skal gøre. Men nogen gange invitere jeg dem hjem og sørger for at det er rigtig hyggeligt så de har lyst til at komme igen, det kunne du måske også prøve? Bare vise dem din bedste side og prøve at få dem til at ville komme igen.
Håber du kunne bruge mit svar og undskyld for at det var lidt langt.
kh pige

  • :33, Pige, 12 år

det er meget søndt får dig .hvis du ikke har sakt til din lære at du føler at du bliver holdt udenfor. sig til dine venner at du føler at de ikke gider snakke med dig .og så kan det være at de kan forstå at du føler dig udenfor .hvis det ikke hjælper så snak med dine foreldrer vi syntes det er søndt for dig håber du for det bedre

  • snuse

jeg er ked af men det er godt at du har nogle gode/dårlige venner men prøv at sige det til dem og at du føler at de ikke gider lege med dem undskyld at jeg ikke kan skrive mere 👌

  • P, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat