Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kys

hej jeg er en pige på 12 år

jeg er nogle gange med til s,p eller k i min klasse

mange af de andre kysser

og jeg det har jeg bare ik prøvet inu

jeg føler mig ik helt klar

men alligevel bliver jeg mere og mere ensom

fordi at alle de andre jo gør det

hvad skal jeg gøre.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 12
Jeg kan sagtens forstå dit problem. ❤️🦋
Også selvom du føler dig ensom, synes jeg ikke, at du skal kysse nogen endnu.
Du føler dig ikke klar, og det er helt okay! ☺️
Det betaler sig altid ikke at gøre noget, når man ikke har lyst, og så vente til senere.
Du har masser af tid! 😁
Jeg håber, at du kunne bruge mit råd.
God weekend 😀

  • Hjælperen, Pige, 11 år

Hej pige!
Du skal slet ikke gøre noget du ikke har lyst til!
Hvis de andre gerne vil, må de gøre det, men hvis man ikke er klar til det er det 100% okay!
Jeg synes du skal prøve enten at være sammen med nogle andre, eller at fortælle dine kammerater at det er noget, du ikke har lyst til.

  • 💗💗💗, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat