Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ikke fokusere, pga. savn

HEJ BREVKASSE

Jeg har lige haft nok den bedste weekend i mit liv med nogle venner,
jeg kun ser 1 gang om året.

Jeg har været i skole 2 dage nu
og har lavet ingen ting andet end at tænke tilbage på den weekend.
Jeg savner virkelig den oplevelse. Ved ikke hvordan jeg skal komme i gang igen.
Når jeg kommer hjem tænker jeg stadig på det
og har det som om jeg skal til at græde nogle gange.

Har aldrig savnet nogen så meget.

Tak på forhånd

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde du.

Det kan være rigtig svært at lave/tænke på andet, når man har et kæmpe savn, som fylder meget i hovedet. Måske du kunne få kontakt til dem?
Vær sammen med en hel masse andre søde mennesker – Jeg er sikker på, at der er mange, som gerne vil være sammen med dig! Du virker til at være bevidst omkring dine følelser, hvilket kun er en kæmpe styrke for dig. Jeg ved, at det er gjort lidt til et tabu “at være ked af det, når man er dreng”, men det er det bestemt ikke! Lov mig det! Få nogle nye gode bekendtskaber og hyg dig med dem.

Håber det kunne hjælpe dig lidt videre:)

  • Anonym;), Pige, 14 år

Hej dreng. Jeg kan godt forstå dig. Jeg tror du skal tænke på noget andet. Det kan måske være at blive bedre til en hobby hvis du har en. Så du tænker på noget andet. Du kan måske lave nogle aftaler med dine venner. Så du glemmer det lidt. Så husk at i ses igen. Du kan også snakke med dine forældre om det. Måske kan i sammenfinde en løsning på det.

Hilsen Drengen på 16

  • Dregnen på 16, Dreng, 16 år

Jeg står selv ofte i samme situtation, da jeg er skiftet skole. Jeg ser dem fra min gamle klasse rigtig sjældent. Og jeg savner dem så ufatteligt meget. Men jeg vil råde dig til at finde venner i nærheden af dig, som du kan se oftere! Det kan være utroligt svært men det hjælper.

  • Sof, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat