Brev

Jeg føler mig ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal bare huske og være der selv❤️ Det kommer man længest med

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej, tror du har brug for en at snakke med, mine forældre fik mig til at downloade en app hvor man får pen pals for at lære engelsk, men man kan også få gode venner der, så download en app du kan lære nye mennesker at kende!

  • Qwnfnf, Pige, 14 år

Hey
Jeg forstår dig fuldt og ud.
Jeg kender godt det der hvor man bare føler sig ensom, selvom man er sammen med andre, og så kommer man måske også til at melde dig ud af fælleskabet.
Det er måske noget du kender til?
Når jeg føler mig ensom, kommer jeg til at melde mig ud af fælleskabet, og så kan man blive ensom og ikke bare føle sig ensom, så man skal huske at være sammen med andre.
Når man er i puberteten sker der rigtigt meget med kroppen, men det sker også noget indeni.
Man kan f.eks. føle sig ensom, selvom man er sammen med andre.
Jeg oplever selv at jeg kan føle mig ensom, efter jeg er gået i puberteten.
Så det kan skaktens bare være en fase i dit liv.

Håber det hjalp!
Kh

  • Banan, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat