Brev

Jeg føler mig ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal bare huske og være der selv❤️ Det kommer man længest med

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej, tror du har brug for en at snakke med, mine forældre fik mig til at downloade en app hvor man får pen pals for at lære engelsk, men man kan også få gode venner der, så download en app du kan lære nye mennesker at kende!

  • Qwnfnf, Pige, 14 år

Hey
Jeg forstår dig fuldt og ud.
Jeg kender godt det der hvor man bare føler sig ensom, selvom man er sammen med andre, og så kommer man måske også til at melde dig ud af fælleskabet.
Det er måske noget du kender til?
Når jeg føler mig ensom, kommer jeg til at melde mig ud af fælleskabet, og så kan man blive ensom og ikke bare føle sig ensom, så man skal huske at være sammen med andre.
Når man er i puberteten sker der rigtigt meget med kroppen, men det sker også noget indeni.
Man kan f.eks. føle sig ensom, selvom man er sammen med andre.
Jeg oplever selv at jeg kan føle mig ensom, efter jeg er gået i puberteten.
Så det kan skaktens bare være en fase i dit liv.

Håber det hjalp!
Kh

  • Banan, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ensomhed Andre der hjælper

Anonym rådgivning i din kommune

Alle kommuner tilbyder åben, anonym rådgivning for børn og unge.
Læs mere

Headspace

Du kan både ringe og skrive til Headspace, og de har også afdelinger i hele landet, hvor du kan komme ind og tale med en rådgiver.

Læs mere

Studenterrådgivningen

Gratis rådgivning til studerende på de videregående uddannelser, der oplever psykiske eller sociale problemer. F.eks. stress, eksamensangst, depression, ensomhed mm.

Læs mere
Chat
Chat