Gratis

anonymt

24/7

Brev

Jeg føler mig alene

Hej kære dig

jeg håber du kan hjælpe mig

begrun af at jeg føler mig alene

og så ville jeg spørger

om nogle tips og råd

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej tak for at du har svaret men jeg har prøvet at deltag i ting og SNAKKE MED VOKSNE. Men tak for dit råd

  • Thea, Pige, 12 år

Hejsa pige på 12.

Jeg kender det virkelig godt, at føle sig alene. Jeg har et par tips som måske kunne hjælpe dig.

1. Gå til noget.
Du kan fx starte til sport, lære at tegne, eller lære at spille et instrument. Bare der er andre børn på din alder. Det kan virkelig hjælpe, og så får man også mange flere og tale med.

2. Prøv at ses med nogen fra din klasse
Du kan fx, tage ned i byen med dem eller i biografen. Bare i hygger, så hjælper det også meget!!!

3. Spil Roblox!
Du kan enten spille Roblox med dine venner, eller få nogle nye venner på Roblox! Mange af mine bedste venner stammer fra Roblox af.

4. Brug Discord!
På Discord kan man være med i mange fælleskaber. Det kan fx være dem der spiller Roblox, dem der lærer at tegne, dem der kan lide Disney. Der er rigtig mange grupper der som du også kunne være med i!

  • Mathias, Dreng, 15 år

Kære dig…
Jeg har selv i en periode et par gange følt mig (ensom), (alene)… Så du står slet ikke, alene om det. måske du skulle prøve at lave nogen aftaler med nogen veninder eller i det hel taget nogen klasse kamerater.

  • Pige sofia, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat