Brev

Jeg er kineser og det er ikke sjovt

Folk kigger på mig og siger at jeg har corona virus.

Jeg kan virkelig ikke lide det, og når jeg hoster siger de andre at deres tid er kommet.

Folk går væk fra mig. min sidemakker sætter sig væk og i frikvateret går alle væk fra mig, ingen gider mig.

P.S jeg har ikke Corona Virus

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Halløj!
Jeg kan godt forstå hvorfor det gør dig på. Hvis du har en god ven(inde) i klassen kan du evt. prøve at nævne det for hende at det går dig rigtig meget på. Det kan jo være at de andre bare ser det som en joke, og ikke forstår at det gør dig ked af det. Hvis det fortsætter synes jeg du skal forklare din klasselærer situationen.
Håber det hjælper:)

  • Gymnasie pige, Pige, 18 år

Bare sige at du var ikke i Wuhan, Kina

  • fuc, Dreng, 14 år

Hej pige på 14 år
Jeg syndes det er tarveligt at dine klasse kammerater siger/gør sådan noget, jeg syndes du skal snakke med din lærer om det, som så kan sige det til din klasse.
Bare fordi du er kineser betyder jo ikke du har Corona.

  • Me, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat