Brev

Jeg er Ensom i skolen

Jeg har ingen venner i skolen og bliver drillet med alt hvad jeg siger.

Jeg havde venner i den gamle klasse men så kom jeg i den nye og drengene driller mig.

Jeg kan ikke lide at snakke med nogen om det ofrdi så begynder jeg at græde jeg er en mega følsom person aå derfor skriver jeg her.

Plz skriv hvad jeg skal gøre

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Ok tak jeg tror at jeg gør d
Tusind tak for hjælpen blomsterpigen <3<3<3

  • Dreng på 13, Dreng, 13 år

Kære dreng på 13 år.
Jeg kan godt se at du står i svær situation, og derfor kan jeg godt forstå at du har det svært. Jeg tror det kunne være godt, selvom du synes at det er svært, at snakke med en voksen om det. Det kunne være en lære, eller en anden voksen du føler dig tryg ved. Du kunne måske også snakke med dine venner fra din gamle skole, men det er op til dig.
Der er ingen, som har fortjent at gå rundt og have det dårligt… Heller ikke dig

kh.

  • Signe, Pige, 15 år

Tak men jeg havde ikke en skole før den her og tusind tak for rådet Signe

  • Dreng på 13, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat