Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen fester, ingen venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan nogle gange godt have det ligesom dig så det er slet ikke unormalt, først og fremmest bare fordi du ikke tager fester betyder det ikke at du på nogen måde er dårligere end de andre.

Nej det er ikke unormalt ikke at være til fester i din alder du skal bare tage det stille og roligt du har masse år til at feste i fremtiden (hvis du har lyst).

Jeg skal også på gymnasiet næste år og jeg glæder mig som sindsyg til at møde en hel masse nye mennesker, da jeg ikke er særlig glad for min klasse heller.

Håber mine stavefejl ikke har ødelagt mine råd, held og lykke i fremtiden

  • Nicklas, Dreng, 16 år

Jeg er også en pige på 15, der aldrig har været til fest eller drukket. Næste år skal jeg også på gymnasiet hvor jeg ikke kender nogen som helst. Så du er langt fra den eneste! 😊 Jeg har ikke så mange råd til dig, men en god ide er værtfald at være åben for nye venner og for nye oplevelser 😊 Mvh. Pigen der har det på samme måde 😉

  • Maria, 21 år

Det skal du ikkevære ked af. Er en pige på snart 15 år, of har heller aldrig været til en fest. – er blevet mobbet altid. Men du skal ikke være bange for folk ikke vil kunne lide dig, det vil de, lover jeg dig de vil.

Du skal bare ikke tænke så meget over tingene, og bare lad ting ske uden du tænker over det.

Håber det hjalp dig lidt.

  • Sofie, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat