Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJÆLP JEG FØLER MIG ENSOM OG BLIVER DRILLET

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år

Hvis jeg var der hvor du er lige nu, ville jeg måske starte til en fritidsaktivitet? jeg har altid fået mange af mine venner igennem der:) jeg ved at man til gymnastik selvfølgelig laver gymnastik, men vi plejer aaaaltid at stå og snakke i køerne(når vi venter på det er vores tur til at spring) og det er så hyggeligt:)
Så hvis der er en sport du måske vil synes ville være spændende, så gør det! vær modig!
Og hvis du starter til noget, så HUSK at smil! det hjælper aaaltid at smile og være venlig mod folk! og hvis du opdager de er gode til noget, så ros dem! folk eeelsker at få ros hihi

Mange hilsner xoxo

  • Anonym, Pige, 16 år

Kære pige på 12 år
Det er ikke så godt at du ikke har mange venner, jeg har faktisk selv prøvet det..
Ville det hjælpe og snakke med dine forældre om det? Men hvis det ikke hjælper så prøv og snak med læren og se hvad han/hun siger til det. Du kan ihvertfald altid finde nogen som vil være på din side og jeg er med dig hele vejen! Jeg har selv prøvet og blive mobbet.. det hjalp dog med et skoleskift så måske skal du prøve og kigge på det.
Kh Sophia

  • Sophia, Pige, 11 år

kære pige på 12 år
her du overvejet at skifte skole
hvis jeg var dig ville jeg snakke med enden mine forældre eller en klasse lære om at du bliver drillet og at du følger dig ensom, det er ivertfalde vigtigt at der nogle der ved det så du kan få hjælp
på mig lyder det som om at du måske trænger til en ny start
så hvis det var mig ville jeg helt sikkert tele med mine forældre om det slev om det kan være ret svært at snakke med nogle om
men du er sej hvis du gør det
knus

  • anonyme mig, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat