Brev

Gaming

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey Malthe, Nilas og Elliot. Problemet er i det bare at jeg ikke rigtigt stoler på nogle (ud over den person jeg har fortalt det til) hvilket inkludere mine forældre og lærere. Jeg bliver ikke direkte Mobbet mere, heller ikk online, problemet ligger bare i at jeg skal gå sammen med dem i min klasse til slut 9. Klasse, hvilket gør så jeg egentlig gerne vil prøve på at have det okay med dem…

  • Ham der skulle ha’ hjælp, Dreng, 13 år

Det ville være en god idè at sætte tid på hvor meget du bruger din computer.
oppe i skolen kan du prøve at være med til nogle ting så du ikke længere er ´´nørden i hjørnet“

  • caper, Dreng, 10 år

Jeg ved godt, at det er svært, men det bedste ville være, hvis du kunne tale med nogen, der kan gøre noget for at hjælpe dig. Det kan være rigtig svært at bede om hjælp og snakke med nogen, man ikke helt stoler på, men hvis du nu snakkede med dine forældre om, at du ikke har det så godt i skolen, tror du så ikke, at de vil prøve at hjælpe og forstå dig?

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om hvordan du kommer ud af ensomhed

Føler du dig ensom eller udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste, der er nemlig mange unge, der oplever ensomhed. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget, er det vigtigt, at der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at være ensom og omvendt kan man godt have mange venner og stadig føle sig ensom.

Hvis du er ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret med til fester? Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker min billeder på Instagram? Hvorfor snapper dem fra klassen aldrig til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor er jeg ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Heldigvis er der mange ting, du kan gøre. Her kan du få forskellige gode råd til, hvordan du kommer ud af ensomhed og få tips til, hvordan du kan få venner. Du kan også læse andre børns breve og se hvilke svar, de har fået fra BørneTelefonen.

Ensomhed Andre der hjælper

Headspace

Du kan både ringe og skrive til Headspace, og de har også afdelinger i hele landet, hvor du kan komme ind og tale med en rådgiver.

Læs mere

Studenterrådgivningen

Gratis rådgivning til studerende på de videregående uddannelser, der oplever psykiske eller sociale problemer. F.eks. stress, eksamensangst, depression, ensomhed mm.

Læs mere

Ventilen

Er du ensom og har brug for at mødes med andre børn og unge i samme situation?

Læs mere