Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig udenfor

Hej jeg er en pige på 15 år

jeg føler mig udenfor fordi i sommer sidste år

skifte jeg skole men jeg føler mig udenfor

selvom det er næsten et år siden

så er det svært og for nye venner

og jeg har en ven ven som flyttet med mig

på den skole jeg går på nu

men det er stadigvæk svært og for nye venner

så jeg håber at i kan hjælpe mig

hilsen X

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Det er jeg ked af at høre. Jeg har også altid haft svært ve at få venner i skolen, men jeg har aldrig rigtigt følt mig ensom. Fordi jeg har mine brødre og mine fætre og kusiner som altid har været der for mig. Og så går jeg til fodbold og der har jeg også mange veninder.

Måske du også skulle finde nogen udenfor skolen? Du kunne jo gå til en sportsgren

  • Anonym, Pige, 15 år

hej det lyder rigtig svær, prøv og snakke med din lærer om det et andet råd kunne også være at du går over til nogen og spørg om du må være med

hilsen Maja på 12 år.

  • Maja, Pige, 11 år

Heyy<33 det er så svært at flytte skole har selv prøvet det men du burde virkelig bare prøve at starte samtaler, lave aftaler fordi hvis du ikk prøver at få venner kommer de sjældent bare til dug😅❤️

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat