Brev

er der noget galt med mig??

hej allesammen

jeg er 14 år og går i 8 klasse

men min sån eneste bedsteven i det hele taget

ven er min kusine og de fleste i min by syntes jeg mærkelig og kikset

altså jeg har aldrig lært dem og kende

fordi jeg er virkelig bange for af improvisere mig selv

og ved ik hvad jeg skal hører

fordi jeg vil gerne have nogle rigtige venner

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg synes du skulle springe ud i det.
Jeg kender godt følelsen at man er ude af fælleskabet men jeg råder dig til at snakke med dem og lære dem bedre at kende.
Eller du kunne også sige til dine forældre jeg håber det virker

KH dreng på 11 år

  • Dreng på 11 år, Dreng, 11 år

Hej jeg er kun en pige på 12 .
Jeg vdd det er svært at for venner, men du skal åben dig selv noget mere ikke med det sammen men gå hen til 2-3 stykker og snak lidt med dem og se hvad der sker. Du skal stole på dig selv.

KH pigen på 12 år. 🙂

  • pigen på 12, Pige, 12 år

Hej
Er selv altid blevet kald mærkelig men det er nok oftest fordi folk ikke ved hvad de skal syndes om dig men go for it🤗

  • Karla, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Gode råd om Venskaber

Gode råd om at sige fra overfor en ven

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Chat
Chat