Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensomhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej piger det lyder som et problem jeg selv har siddet fast i en gang og det føles bare helt forkert nede i maven, man får følelsen af at man bare er en brik i et spil de kan rykke rundt med , men der er det vigtigt at man selv husker at sige fra. jeg forstår godt at det er nederen ikke at blive spurgt fordi så føler man sig bare rigtig meget uden for fællesskabet, i skal måske tage en snak med de 7 piger og forklare dem at i også rigtig gerne vil være med, og at i faktisk bliver lidt ked af det og føler lidt at det eneste i kan bruges til er at være der for dem hvis de har problemer i gruppen. Og hvis det ik virker så kan i 4 piger altid hygge jer mega meget : )

  • Anonym, Pige, 14 år

hej piger. Sad også fast der på et tidspunkt, men det var mere mig som var alene eller følte mig alene. Jeg tror også bare at det er en ting man skal føle selvom det er en så nederen følelse. Men jeg forstår godt at i føler at i er en slags udvej eller nogen ekstra man bare lige kan låne når det er at den anden gruppe bliver uvenner, og sådan skal det bare ikke være. Hvis jeg var jer så ville jeg nok måske sige min mening til dem. og sige at i ikke vil føle jer som nogen man bare kan tage af når der ikke er andre man lige vil snakke med eller hvis nogen er blevet uvenner.

  • Vil gerne hjælpe alle, Pige, 14 år

Hej. Jeg synes I burde spørge dem, om i ikke nok gerne må være sammen med dem. Eller om i alle kunne lave noget?
Hvis ikke så synes jeg I 4 piger selv skulle lave noget hyggeligt sammen. 🙂

  • Pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat