Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ensomhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej
jeg kan forstå at du er lidt genert for at få nye venner men det skal du over hovdet ikke være
jeg er sikker på at du ikke vil være alene du skal bare udtrygge dig selv noget mere
jeg kan også høre at du siger du føle at dine venner for ladder dig så jeg syndes du skal snakke med ddem om det og fortælle at du føler de bare for ladder dig

  • Anonym, 16 år

Hej jeg er ked af at høre det men jeg kender det godt at man føler sig ensom det gøre jeg os tit oppe på min skole men jeg har venner men ikke mange nogle gange er d3et som om de ikke er der
men du skal ikke være bange for at blive glemt jeg tror hun kommer til at savne dig hvis du går til en sport kan du prøve at snak med nogen der

  • pige, Pige, 13 år

Hejsa

For det første så tror jeg ikke du bliver glemt! Men jeg kan godt se at det ville være ret øv, hvis din bedste veninde skulle flytte.. Derfor tror jeg, at det ville være en god ide at snakke med din mor eller en anden kvinde/pige du er tryg ved..

Held og lykke!
Kh mig <3

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat