Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensomhed

Hej.

 

Jeg føler mig rigtig ensom og græder hver dag fordi, folk rykker sig væk fra mig når vi spiser i kantinen, mindst en gang om dagen er der en som siger noget grimt om mig og føler bare at folk prøver at undgå mig?.

 

Håber nogen vil hjælpe.

 

Hilsen: Den knuste pige

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej 🙂
hvis der er nogle der gør det syntes jeg at du skal prøve at lade som om at du hverken ser eller hører det… og hvis du har nogle venner kan du snakke med dem om det… hvis dine venner ikke er en hjælp så prøv at snak med dine forældre om det… måske de kan hjælpe dig med at finde en løsning… og hvis det fortsætter burde i overveje om du skal skifte skole, og få en ny og frisk start;)

  • Anonymous, 15 år

Hej Du.
Det lyder i mine øre som et problem, der skal gøres noget ved. Det er ikke ok at folk behandler dig sådan. Synes helt klar du skal tage fat i en voksen. Hvem som helst, evt helst der hvor det finder sted. Fortæl det som det er. Få det sagt højt i hvert fald!!!
Og prøv så godt du kan imens det her forhåbentlig bliver stoppet, at undgå at tage det til dig. (Nemmere sagt end gjort)…
Har du evt nogle veninder/venner – eller bare en enkelt du har det godt med? Kan du få hjælp af andre klasse kammerater som kan bryde ind og støtte op om dig?
Eller en veninde udenfor skolen (hvis det foregår der) som du kan være sammen med lidt mere måske?
Hvis ikke dette bliver bedre, synes jeg du skal overveje selv at rykke dig fra problemet – evt flytte skole… hmm
Kæmpe kram til dig i hvert fald <3

  • Anonymous, 18 år

Hej 🙂
Jeg har selv haft det problem, man kan desværre ikke gøre så meget.
Hvad der kan hjælpe og som hjalp mig til sidst var at snakke med en voksen om det. Fortæl dem om problemet eller spørg dem om råd.
Hvis det virkelig er noget der går dig på (hvilket jeg ved det gør), så sig det til dine forældre. De kan desværre ikke hjælpe, med mindre de ved, at der er et problem.
Håber meget at det hjælper

  • Anonymous Mullen, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat