Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år
Jeg har også haft det sådan, men jeg sagde det til min klasse lære, og spurgte om at når vi lavede gruppearbejde, så kunne hun bestemme grupperne. Hun sagde ja, og jeg fik flere nye venner som jeg ikke plejede at tale med:) prøv det

  • Pige, 15 år, Pige, 15 år

Hey pige på 14 år, jeg forstår dig godt
jeg flyttede skole for noget tid siden men jeg har aldrig rigtig fået en ‘bedste veninde’ i min nye klasse, vi er stort undertal af piger også i klassen. Jeg har også selv følt mig meget ensom i klassen fordi jeg ikke ved hvordan jeg skal snakke med de andre piger, men noget af det bedste du kan gøre er at prøve nye venskaber med de andre fra din klasse, hvis du ser en sidde alene i timen så spørg om i skal arbejde sammen fx, måske har de det på samme måde som dig? du skal også sige til dine nuværende bedste venner at du virkelig gerne vil være sammen med dem, sig det som det er fordi jeg er sikker på de vil forstå dig, de er jo dine bedste venner?prøv også at snakke med dine forældre om det, ens forældre har altid nogle gode råd. men husk at der er mange søde som man kan blive venner med! <3
-pige, 15

  • pige, Pige, 15 år

Hej pige på 14 det med at være ensom tror jeg der er mange der kender men for nogen er det være end for andre og den Situation du står i kan jeg lige forstemme mig var rigtig træls og en forfærdelig følelse mit råd er nok at hvis du ser nogen fra din klasse i frikvarteret så prøv at samle mod til F.e.k.s. At spørge om du må være med eller om i kan være venner det kan selvfølgelig godt være svært i starten det med at snakke med nye men det kan jo være det der skal til håber Virkelig! At du får løst dit problem og håbe tjek kunne hjælpe bare en lillesmule og du skal vide der så mange andre der ude der har Præcis som dig

  • Pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat