Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 12
jeg har oplevet lid af det samme.
men jeg har det bedre fordi jeg tog det i egen hånd og prøvede at finde nogle nye venner der var yngre ind mig selv og det hjalp nu har jeg tre gode vender fra 4 klasse.

  • pige, Pige, 13 år

Hej pige på 12

Jeg kan godt forstå du ikke synes det er rart og det klart at det påvirker dit humør. Jeg synes du skal klage til læreren hver gang nogle driller dig eller noget i den stil, fordi de er forpligtet til at sørge for at eleverne har det godt!

Men du skal heller ikke lade sådan nogle idioter bestemme over dig, altså sagt på den måde at de ikke skal styre dit liv. Du skal være glad og have det godt!

Men hensyn til din bff, så efter hvad jeg synes, så er man ikke en bffs, hvis man ignorerer hinanden eller får den anden til at lave ens ting, du har fuldstændig ret, hun udnytter dig og det skal hun ikke!

Mit bedste råd til dig er at du går til læreren hver gang og hvis det så stadig ikke stopper, så er det måske bare ikke den skole der passer så godt til dig. At skifte skole fx kan også være mega rart, men for nogle mennesker ret så stor en mundfuld.

Håber du finder ud af det, hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat