Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hej det handler om min bedste veninde

Jeg skulle være sammen med min bedste veninde i dag

men tydeligvis er hun sur på mig

vi skulle være sammen og så er hun sammen med nogen andre

og hun siger jeg ikke bare kan sige undskyld

selvom jeg ikke ved hvad jeg gjorde

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg vil ignorere hende at hvis hun ikke modtager en undskyld-Ning sende et undskyldnings brev og hvis hun så ikke svare på det så synes jeg bare at du skal måske sige det til en voksen og hvis du ikke gider det så snakke med dig om det med din kusine eller sådan noget eller en du er tryg ved at tale med om måske en anden veninde der kan hjælpe dig.

  • Tanja, Pige, 11 år

kære pige på 11
det er aldrig sjovt når ens veninde er sur på en
især når man ikke ved hvad man har gjort glat
det også ret tarveligt af hinde at hun bare er sammen med nogle andre nu hvor i havde en aftale
hvis du overhoved har muglighed for det kunne det være en god ide at snakke med hinde og spøger hinde hvorfor hun er sur på dig
ellers ville det være en god ide at snakke med nogle andre om det nogle du har tæt på som fx dine forældre eller en anden god veninde
håber du kunne bruge mit råd
kærlig hilsen

  • anonyme mig, Pige, 18 år

Hej. Når man er bedste venner kan man også nemt blive “bedste fjender”😅Giv hende lidt tid til at surmule, jeg er sikker på at der ikke har været noget stort problem eftersom du ikke ved hvad der har gjort hende sur👍I skal nok blive venner igen!!☺️Kh Mig

  • E, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat