Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Efterskole skifte og stop

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløj jeg kan sagtens forstå din holdning til piger og alt deres drama. Men tror ikke du så lige kan komme tilbage til din gamle efterskole igen.

Jeg tro bare du bliver nødt til at nyde det medmindre du kan finde en folkeskole eller noget lignende som ville have dig ind

Og hvis du bliver på din nuværende efterskole så bare nyd det om der er mange drenge elller ej de skal skam nok komme
Ønsker dig held og lykke 🙂

  • ???, Dreng, 17 år

Kære du
Jeg vil give det tidligere svar ret i, at det nok er svært at komme tilbage til den gamle efterskole nu. Du følte dig udenfor, hvilket er en helt okay følelse, men eftersom du (ifølge egne ord) ikke gav det noget tid før du flyttede derfra, tror jeg den bro er brændt. Derimod tror jeg langt fra, at du skal give op på den nye efterskole endnu.

Du skriver selv, at du udelukkende tog på efterskole for at få flere drengevenner. Det lyder derfor til, at du har haft en meget klar forventning til dit år, og hvis det ikke helt stemmer overens med dine aktuelle oplevelser, er det nemt at forstå din skuffelse. Derfor synes jeg du bør pakke forventningerne væk og se på efterskolen med nye øjne. Måske er der færre drenge end du havde håbet, men hvad hvis de få drenge der er, er pisse søde? Eller måske er det ikke så vigtigt at få en masse drengevenner, hvis du nu kunne finde de mest fantastiske veninder.

Så må jeg også bare sige, at det med piger og alt deres drama ikke altid har hold i virkeligheden. Ja, nogle piger er vilde med både at skabe drama og snakke om det, men jeg kender mindst ligeså mange drenge med de tendenser. Kort sagt; hvis du gerne vil slippe for dramaet, skal du vælge din omgangskreds ud fra deres personlig, ikke deres køn;)

  • Anonym, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat