Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Efterskole og grim næse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Bage rolig du skal slet ikke værre bage,
Jeg ved godt at alle kan sige det men jeg mener det virkelig❤️
Jeg tror faktisk at de er lidt ligeglad med din næse (ikke ondt ment😘)
Den er sikket rigtig smuk

  • Ulla, Pige, 18 år

Hej smukke!
Forstår godt din bekymring. Det er slet ikke en rar følelse, og man kan godt komme til at overtænke det alt for meget. Men som en anden pige også skrev, så det ikke din skyld, og du kan ikke gøre noget ved det lige nu.
Det er så nemt at finde “fejl” ved en selv, når man står der og kigger ind i spejlet. Sådan er det for mange mennesker!
For mig hjælper det nogle gange at sætte fokus på de ting jeg godt kan lide ved sig selv. Det kan være at du fx har mega smukke øjne. Så i stedet for at tænke “Åhh nej hvad tænker de om min næse” så prøv fx ​at tænk “Mine øjne har en vildt flot kontrast til min trøje”
Ved godt selv hvor svært det kan være at tænke sårn om sig selv, og jeg er bestemt heller ikke god til at tænke sådan altid. Men man kan forsøge sit bedste! Og i virkeligheden er det også personligheden der tæller mest. Noget af det mest attraktive er når en person er sød og rar, og hviler i sig selv!
Håber det ku hjælpe lidt;)
Knus fra mig

  • Sof, Pige, 15 år

Hej!
Jeg har også en ret stor næse, og jeg har altid være virkelig insecure om den, men i år er jeg begyndt at elske den mere og mere. Jeg ved hvor fu*king irriterende det er at være usikker på sin næse, for man kan se den fra to sider, men jeg er begyndt at indse, at den eneste der nogensinde har haft et problem med min næse er mig.
For mig hjalp det også at se på, hvor min næse kommer fra. Jeg er kurder og vi har næsten alle den “samme” type næse. Jeg har mest min næse fra min mor, så for mig har det at kigge på min mor og se, hvor smuk hun er også hjulpet mig.
Ud af alle de mennesker der i verden så er der mindst 30.000 mennesker der synes, at din næse er attraktiv. I sidste ende er det vigtigste, at DU elsker din næse, for hvis du ikke selv gør, så kommer du aldrig til at lade andre elske den.
Sorry for det blev så langt, men jeg havde lidt meget at sige. Håber det hjalp;)

kh mig?

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat