Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skole afslutning

Hej

Jeg skal snart afslutte skolen

men er så nervøs for at forlade alle

er en ret nervøs/genert pige

og er bange for at starte på en ny

hvor jeg ikke kender nogen.

Er så bange

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej det er helt i oden

  • Anonym, Pige, 16 år

Jeg har også prøvet det. Jeg lukkede mig selv af for alle dem i min nye klasse, og fik aldrig sådan rigtigt nogen nye venner, hvilket jeg stadig døjer med i dag. Det eneste, jeg kan sige, er, at det er vigtigt, at du prøver at være social i din nye klasse fra starten af, også selvom du synes, at det er svært. Du kan nemlig risikere, at det så bliver svært at få nogle nye venner, fordi alle de andre allerede er fundet sammen, og så står du alene. Det skal så også lige siges, at du ikke behøver at kunne lide nogen af dem i din nye klasse. Nogen passer man sammen med, og nogen passer man ikke sammen med. Sådan er det bare. Og husk nu at holde kontakten til dem fra din snart gamle klasse(En ting som jeg også fejlede ret groft i).
Held og lykke!

  • Lav ikke samme fejl som mig ;), 14 år

lyt til sky han har ret

  • b, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat