Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Piger og drenge

Hej jeg er en pige

jeg kan lige begge Køn

min mor ved det ikke

og jeg hved ikke

om hun bliver sur

hvis jeg fortæller hende det

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa.

Det er helt normalt, at kunne lide begge køn. Det er der INTET unormalt i, det er virkeligt sejt, at du allerede skriver det herinde, du er åben omkring det. Det er et flot skridt, at tage. Jeg er ikke selv interesseret i begge køn, men jeg kender nogle som er, som har taget snakken med ens forældre. Du skal først og fremmest huske, at det er dit helt eget valg og ikke hendes. Der er ingen grund til, at blive sur over det, hvis du fortæller hende det, men jeg forstår godt din problematik ift. snakken.

Mit bedste råd er, at du sætter dig stille og roligt ned og snakker med din mor omkring det, måske på et tidspunkt, hvor du kan mærke at hun nok ikke er helt så stresset igen eller har mange ting om ørerne.

Det hele skal nok gå, og din mor skal helt sikkert nok være forstående overfor dig – og dine følelser som kun DU styrer. Hverken hende eller andre bestemmer over dine tanker/følelser. Husk det. Held og lykke herfra!

  • Simon, Dreng, 19 år

Hej.
Jeg kan også lide begge køn. Har altid gået i “drengetøj” og hængt ud med drengene (og et par piger). Men hvis det er kan du forblive pige og bare gå i “drengetøj” eller blive klippet korthåret (det er jeg også) 😜

  • T., Pige, 13 år

Det er helt normalt at kunne lide begge køn.
Men at fortælle sine forældre er nogle gange ret svært
du kan prøve at give dine forældre hints om at du kan lide begge køn
fks spørge om de “supporter” LGBTQ

  • Karladenseje.dk, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat