Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hemmeligheder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15.
Jeg kan forstå på dig at du er lidt nervøs for hvordan din mor vil reagere og om hun vil blive sur.
Jeg synes du skulle tage en snak med hende om at du nu er 15 og gerne vil gå med make up selvom jeg godt kan forstå at det kan være svært ellers kunne du i det mindste bare prøve at give hende nogen små hints om det som at spørger din mor om hvornår hun begyndte at gå med make up (hvis hun gør) eller fortæl hende at nogen af dine venner er begyndt at gå med make up (hvis de gør)
Og så kunne det måske være at hun egentlig synes det var okay hvis du brugte det.

  • Anonym, Pige, 15 år

Tror de fleste er enige om at det er helt fint at bruge makeup, når man er blevet 15. Det er også fuldstændigt i orden at have hemmeligheder for sine forældre. Det er også fuldstændigt forståeligt ikke lige at få noget sagt (f.eks. at man bruger makeup) fordi man synes det er pinligt eller er bange for ens forældres reaktion. Det er også forståeligt at din mor fik en lille overraskelse og måske kom til at lyde lidt hård.

  • Anonym

Hej er selv 12 og går med mascara og sådan noget min mor er heller ik så meget for det men mig og min veninde sad bare på mit værelse og snakket om det så kom min mor også sagde jeg jeg gik med mascara og det også sagde hun okay og et par dage efter hade hun købt noget makeup til mig så bare sig det lige ud og bliver hun sur er det hendes problem håber det hjalp og hel og Lykke

  • Ems, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat