Brev

Fremmede??!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey,

Her for noget tid siden blev min kæreste også presset psykisk til at sende “frække” billeder af sig selv til en anden. Hun har tidligere haft meget dårligt selvværd og har cuttet. Det bedste råd jeg har er at tale med nogen om det, helst nogle af dine tætteste. Skide godt, at du blokerede personen! Der er massere af idioter i verdenen, og du skal ikke lade det gå dig på

Bedste håb og hilsner :))

  • Johnny Depp, Dreng, 16 år

Ærligt, det du gjorde er helt modigt og stærkt af dig. Det er skrækkeligt at nogen (som man ikke engang kender, tilfældigvis kontakter en, det vil jeg godt understrege …. Er grimt). Men ærlig talt, så synes jeg ikke at du behøver at tænke over det så meget eller om det vil gentage sig en gang til. Selvom at det er svært at kunne overskue det her.
Kan jeg så sandelig også forstå.
Håber det bedste for dig!:)

  • Empatiske (anonym), 16 år

Bare glem det, han kan ikke gøre noget mere eftersom at du har blokeret ham!

  • Sej pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat