Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bliver min jul anderledes

Mine forældre er lige blevet skilt

de bor stadig sammen

indtil min mor har valgt et hus

og det har de været i cirka en uge eller to

men det er jo snart jul

og jeg er bange for at det ville ændre julen i år

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hey søde!

Hvis dine forældre stadig er venner når det er jul, så kan det godt være din juleaften slet ikke ændre sig! De kan jo stadig holde juleaften sammen med hinanden også selvom de ikke er sammen længere! Håber mit svar kunne hjælpe lidt <3

  • Anna, Pige, 13 år

Hejjjj mine forældre blev skilt da jeg var to! Og ja det bliver nok anderledes. I min familie gør vi det sådan at vær andet år er jeg hos min mors familie og så hos min fars familie, men du kan prøve at aftale med dine forældre hvordan i vil gøre det. Det var bare et forslag, håber i finder ud af det

  • Oink, Pige, 12 år

Hej!
Jeg vil forslå at du snakker med dine forældre om det, og fortæller den hvordan du håber julen kan blive, og så kan de fortælle hvordan de håber julen kan blive. Så kan i alle sammen få snakket om det, og dine forældre kan fortælle om julen vil blive meget anderledes. (:

  • Mig, Nonbinær, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat