Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange i bad

Hej jeg er bange for at gå i bad i skolen

fordi at min krop ændre sig

men tør ikke sige det til nogle

hvad skal jeg gøre🤔🧖‍♀️

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa!
Jeg havde det præcis samme problem før i tiden. Jeg begyndte at udvikle mig allerede da jeg var 8 og var langt før alle de andre. Jeg hadede at gå i bad foran de andre og er godt nok heller ikke så vild med det nu. Jeg ville måske råde dig til enten at sige det til en forældre eller lære. Bare husk at alle er lidt bange for at gå i bad så du er slet ikke den eneste. Jeg tror også at hvis du begynder at gøre det til en normal ting nu vil du også have det nemmere med det i fremtiden!

Håber det hjalp

  • Fra Aarhus, Pige, 16 år

Heyy… Det er så normalt! Du skal ikke tro at det er unormalt det vireklig underligt for en at se at ens krop ændre sig det var det iser for mig… Følte nermøst at jeg havde fået en helt anden krop, jeg had det så meget kan jeg huske men fandt så også ud af at man skal kun være glad for man kommer det så tidligt fordi det er jo forskelligt hvad lår man kommer i pubeteten… Kunne huske der var nogen piger der var misunlige på mig fordi at jeg havde list støre bryster end dem. Du finder ud af at man skal være glad for sin krop. Hvis du elsker din krop elsker den dig det err dig der vælger om du vil hade eller om du vil elske din krop 🌻 det jeg vil gøre det er at sige til mig selv være dag 3 gange at min krop er fantastisk❤️ hver dag!

  • Vil gerne hjælpe alle, Pige, 14 år

Kære dig!

Du skal ik være bange eller pinlig over din krop.

Jeg fik faktisk hår imellem benene som 10 årig og jeg gemte mig alt hvad jeg kunne væk… Bare vær ligeglad og lev dit liv. Du er 10 år og er på vej i puberteten nyd nu lige det stykke ungdom man har! At gå i bad er den ting du mindst skal bekymre dig om! Du er smuk som du er(:

  • Pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat