Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Radikalisering

Den nationale hotline mod radikalisering er en rådgivningstelefon for alle, som har en bekymring for radikalisering og ekstremisme. Hvis du kender én, der giver udtryk for ekstreme holdninger, støtter ulovlige handlinger eller færdes i et ekstremistisk miljø, så kan du få gratis op og anonym vejledning.

Alle medarbejderne har tavshedspligt og er erfarne og kvalificerede medarbejdere, som også kan henvise dig videre til lokale myndigheder og tilbud.

Radikalisering og ekstremisme kan heldigvis stoppes og vendes om.

Læs mere på hjemmesiden om åbningstider, tegn på radikalisering og ekstremisme og se tag et kig på videovejledningerne.

Er du som ung på vej ind og ud af radikalisering (ekstremistiske miljøer – fx religiøse eller voldelige), så kan du og din familie få 100% anonym og gratis rådgivning, uafhængig af myndigheder. Som socialfagligt rådgivningstilbud, er der fuld forståelse for, at man kan have spørgsmål til specifikke episoder og situationer, som man ikke ønsker at gå til myndighederne med.

Du kan få hjælp ved at ringe eller chatte her

hjemmesiden kan få hjælp til at forebygge og afhjælpe det at være en del af et radikaliseret miljø. Du kan også læse mere om radikalisering, se videoklip og få metoder til selv at gøre noget eller blive en del af et støttenetværk.

Du kan også få hjælp til et hjemmebesøg hos dig og din familie, hvis du ønsker det.

 

Her finder du din kommune – her finder du kontaktinfo, rådgivning og andre hjælpetilbud. Det er din indgang til hjælp i din kommune.

Alle kommuner tilbyder åben, anonym rådgivning for børn og unge. Du har ret til at være i et hjem, hvor der er tryghed, og til at blive passet godt på. Hvis du er udsat for fx psykisk eller fysisk vold eller anden form for omsorgssvigt eller generelt oplever, at du mistrives, så kan du søge hjælp i din kommune.

Du kan kontakte din kommunen og fortælle om din situation og spørge, hvordan du kan få hjælp. Du kan være anonym, men hvis du ønsker, at kommunen skal hjælpe dig, skal du på et tidspunkt fortælle dem, hvem du er.

Hvis du ringer op til kommunen kan du for eksempel sige: “Hej, jeg er et barn, som har det svært derhjemme. Jeg vil gerne tale med en, som arbejder med børn.”

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige telefonnummer, kan du ringe til BørneTelefonen på 116 111. Så hjælper vi dig. Vi kan også hjælpe dig med at komme i kontakt med kommunen og tale med dig om, hvilken voksen i dit netværk, der ville kunne hjælpe dig.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat