Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

for stor penis?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære 15-årige pige,

Tak for dit brev. Hvor er det godt at høre, at du har en dejlig kæreste.

Mange fuldvoksne drenge og mænd ligger på omkring en 14-16 cm i penisstørrelse, så hvis din kærestes penis er 24 cm, så er den bestemt større end gennemsnittets. Det betyder ikke, at du skal være bange for at have sex med ham, men det betyder, at I skal være mere påpasselige, når I har det.

Skeden er utrolig fleksibel (der skal jo kunne komme et spædbarn ud af den), og den udvider sig faktisk også i omkreds og længde, når pigen bliver liderlig. Det er derfor vigtigt at give sig god tid til forspil, så du bliver tilstrækkeligt ophidset. Der er også godt at være opmærksom på, hvilke forskellige stillinger der føles godt. Det kunne f.eks. være, hvor du er oven på din kæreste, så du kan bestemme tempoet og hurtigt reagere, hvis det nu gør ondt. I må prøve jer stille og roligt frem og finde ud af, hvad der fungerer for jer.

Jeg tænker også, at du skal snakke med dine kæreste om dine bekymringer og måske vise ham dit brev og mit svar? Det er i hvert fald vigtigt, at han forstår, at han skal være opmærksom på at være forsigtig, og at det ikke gør ondt på dig. Hvis I snakker sammen om jeres forventninger og måske også bekymringer, så hjælper det måske også lidt på nervøsiteten.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat