Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge er forvirrende

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dig.

Tak for dit brev. Du er god til, at beskrive hvad der sker i dit liv og dine følelser omkring det.

Jeg synes det er ret stærkt, at du turde tage chancen og se noget andet i Kasper end det, dine veninder gjorde. Nu hvor det er slut, kan du så mærke, at du måske ikke er kommet helt over Mads endnu. Jeg synes det lyder som om du er god til, at mærke og stole på dine gene følelser.

Jeg kan godt forstå, at du er forvirret over at du på 24 timer er gået fra, at være kærester med Kasper til nu kun at være venner, og så oveni købet finde ud af, at du ikke er kommet helt over Mads.

Det lyder for mig, som om du egentlig er okay med, at Kasper og dig nu kun er venner. Det virker mere som om det er i forhold til Mads, at du skal finde ud af dine følelser. Mon du gerne ville være sammen med ham igen? Jeg bliver lidt nysgerrig på hvordan det mon var da i havde noget? Og var der mon en god grund til, at det stoppede?

Jeg ved fra andre unge, at det har hjulpet dem at tale med deres venner/veninder om de forhold man stadig savner. Måske kan de hjælpe med at minde dig om hvorfor det stoppede, eller have gode idéer til hvordan du kan starte noget nyt igen.

Jeg håber, at du fortsat kan bruge din evne til at mærke og stole på dine egne følelser, til at finde ud af hvad der er rigtigt for dig at gøre herfra.

Kærlig hilsen Børnetelefonen.

 

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat