Brev

KLIMA ANGST

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej

Tak for dit vigtige brev, som jeg har læst flere gange. Det er et alvorligt brev, som meget klart udtrykker de frustrationer og bekymringer over klimaet, som de allerfleste personer nok er ramt af. Selvom de ikke siger det højt.

Jeg tror, at rigtigt mange mennesker kender til at bebrejde sig selv, at man ikke gør nok. Eller kommer til at gøre det forkerte.

Heldigvis kan man også få øje på mange gode initiativer, der giver håb for fremtiden. Mange gode kræfter arbejder på at vende udviklingen – og NETOP på grund af unge mennesker som dig, sker der en udvikling i den rigtige retning.

Måske kan det være rart for dig at læse siden her, hvor du kan finde gode råd og tanker, der kan være interessante for dig.

https://bornetelefonen.dk/klimabekymringer/

Endnu en gang tak for dit brev!

Kærlig hilsen BørneTelefonen

 

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat