Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

KLIMA ANGST

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej

Tak for dit vigtige brev, som jeg har læst flere gange. Det er et alvorligt brev, som meget klart udtrykker de frustrationer og bekymringer over klimaet, som de allerfleste personer nok er ramt af. Selvom de ikke siger det højt.

Jeg tror, at rigtigt mange mennesker kender til at bebrejde sig selv, at man ikke gør nok. Eller kommer til at gøre det forkerte.

Heldigvis kan man også få øje på mange gode initiativer, der giver håb for fremtiden. Mange gode kræfter arbejder på at vende udviklingen – og NETOP på grund af unge mennesker som dig, sker der en udvikling i den rigtige retning.

Måske kan det være rart for dig at læse siden her, hvor du kan finde gode råd og tanker, der kan være interessante for dig.

https://bornetelefonen.dk/klimabekymringer/

Endnu en gang tak for dit brev!

Kærlig hilsen BørneTelefonen

 

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat